Ajută-mă să-mi pregătesc rucsacul de școală

Suntem pe ultima sută de metri și începe un nou an școlar,  iar una dintre cele mai importante nevoi ale celor mici este ghiozdanul complet echipat.

 Fundația de Binefacere Caritas Moldova , te invită la fapte bună. Au mai rămas trei zile pentru  a ajuta un copil să meargă echipat la școală!

Cumpără un ghiozdan şi umple-l cu rechizite: de la stilou, creioane, radieră şi penar, până la caiete, bloc de desen, acuarele, pensule, carneţele şi chiar trusa de matematică! Tot ce ştii că poate ajuta un copil să înceapă, cu bine, anul şcolar..

Donațiile pot fi aduse la Centrul Social Caritas Moldova, situat pe str. Gheorghe Asachi 30/1 din Chișinău (vizavi de Academia de Poliție), de luni până vineri între orele 8.00-17.00. Numărul de telefon la care poate fi contactată fundația pentru a efectua donații este +373 22 29 31 49 sau 060542211.

În preajma noului început de an școlar, Fundația de Binefacere Caritas Moldova, desfășoară  tradiționala  campanie: “Ajută-mă să-mi pregătesc rucsacul de școală”, pentru sprijinirea copiilor, care nu au posibilități de a-și achiziționa rechizite școlare, și pentru motivarea lor să-și continue studiile la școală.

Scopul campaniei este prevenirea abandonului școlar în rândul categoriilor defavorizate de copii și motivarea lor să-și continue studiile.

Beneficiarii campaniei: copiii orfani, rămași fără îngrijire părintească, copiii din familii social-vulnerabile, care beneficiază de serviciile sociale ale organizației noastre până în clasa a V-a.

Campania de colectare se va desfășura  în perioada 1 iulie -20 august, iar în ultima zi, pe data 24 august, la Centrul Social Caritas Moldova, situat pe str. Gheorghe Asachi 30/1 din mun. Chișinău, va fi organizat un eveniment de caritate pentru 100 copiii din clasele primare din mun. Chișinău și. s. Petropalovca .

IMG_2380 (1)