Asistență individuală de urgență

Din 1994, Caritas Moldova oferă asistență socială persoanelor nevoiașe, aflate în sărăcie extremă sau în situație de risc social. Proiectul „Asistență Individuală de Urgență” implementat în cadrul Fundației de Binefacere Caritas Moldova are scopul de a reduce riscului social al persoanelor/familiilor care nu pot depăși situațiile dificile din cauza factorilor de natură economică, socială, psihologică și, de a contribui la eradicarea sărăciei prin oferirea de ajutor umanitar (produse alimentare sau haine) sau financiar, de urgență.

Astăzi, 7 noiembrie a.c., datorită sprijinului financiar oferit de Caritas Viena în cadrul proiectului „Asistență Individuală de Urgență” a fost posibil să oferim lemne de foc pentru o familie economic dezavantajată, o mamă solitară care are în grija sa pe fiul sau ce suferă de epilepsie și este țintuit la pat. Astfel, sperăm să aducem bucurie și căldură în căminul lor.

IMG_5070 - web

IMG_5067 - web

IMG_5071 - web

IMG_5085 - web

IMG_5082 - web

IMG_5079 - web

IMG_5113 - web

Mulțumim tuturor oamenilor cu suflet mare care sprijină activitatea Fundației Caritas Moldova! Datorită donațiilor colectate din campaniile umanitare, aceasta familie a beneficiat și de un pachet cu produse alimentare și un pachet de scutece absorbante.