Dragă vizitator,

Bine ai venit pe pagina Caritas Moldova.

Harul lui Cristos ne ajută să descoperim în noi înşine sentimentul de solidaritate umană şi vocaţia fundamentală de a iubi aproapele. Harul Său perfecţionează și întăreşte iubirea noastră pentru om, ceea ce ne permite de a le sluji altora dezinteresat. În acestea se vede măreţia chemării noastre umane: de a sluji altora cu aceeaşi abnegaţie şi generozitate pe  care il caracterizează pe Dumnezeu însuşi. Devenim, astfel, instrumente vizibile ale iubirii sale într-o lume care tot mai profund tânjeşte după dragoste în mijlocul sărăciei, singurătății, marginalizării şi ignoranţei pe care le vedem în jurul nostru (din adresarea Sanctităţii Sale Papa Benedict al XVI-lea participanţilor la întâlnirea cu voluntarii catolici, sala Clementina, vineri, 11 noiembrie 2011).

Ne dorim cu toții ca activitatea Caritas Moldova să devină atât un instrument eficient al harului pentru alinarea suferinzilor, dar și un inspirator pentru alții în urmarea chemării divine la solidaritate.

Prin intermediul acestor pagini ţinem să te informăm asupra misiunii, structurii, publicaţiilor, activităților desfășurate de Caritas Moldova. Sperăm să rămâneți alături de noi pe aceste pagini și să va alăturați celor care construiesc o lume mai bună!