Donează împotriva sărăciei – înmânarea diplomelor de participare

Astăzi, la Centrul Social Caritas Moldova situat pe str. Gheorghe Asachi 30/1 din mun. Chișinău a avut loc o întâlnire cu o parte din voluntarii care s-au implicat în cadrul campaniei de colectare de produse alimentare și igienice pentru persoanele nevoiașe, aflate în sărăcie „Donează împotriva sărăciei”,  care s-a desfășurat în perioada 16 – 17 decembrie 2017 în incinta magazinelor: Hypermarket VELMART (bd. Dimitrie Cantemir 6 și str. Constantin Brâncuși 3) și Hypermarket BONUS (str. Tiraspol 5).

La această întâlnire a avut loc și înmânarea diplomelor pentru participare activă în Campania umanitară: „Donează împotriva sărăciei”.

IMG_6051 - WEB

IMG_6055 - WEB

IMG_6057 - web

IMG_6058 - web

IMG_6062 - web

IMG_6063 - web

IMG_6064 - web

IMG_6074 - web

IMG_6073 - web

Menționăm că datorită implicării voluntarilor, prin intermediul celor 3 puncte de colectare au fost adunate circa 1000 kg de produse: Cereale – 435 kg; Paste făinoase – 235 kg; Ulei – 84 L; Conserve – 146 buc.; Ceai – 90 buc; Dulciuri – 105 pachete; Produse igienice – 105 buc.; Acestea au fost sortate de către voluntarii implicați în campanie, care au creat 210 de colete cu produse pentru persoanele social vulnerabile.

Mulțumim tuturor persoanelor care au decis să doneze!
Mulțumim partenerilor Hypermarket-ului Bonus și Hypermarket-ului Velmart pentru că au fost alături de noi și ne-au sprijinit în campanie!
Mulțumim voluntarilor care s-au implicat în campanie: Cătălin Gorceag,  Călin Corcimaru, Mihail Locules, Maxim Matricala, Ana-Maria Garaba, Ana-Maria Grincu, Anna Pascal, Irina Pascal, Irina Blohina, Galina Plukci, Daniel Țurcanu, Carolina Bolocan, Anastasia Mironova, Beni Yoka Ulrich, Natalia Muhina, Andreea, Natalia, Eva Paian și Anatol Frîmu.

Împreună am reușit să aducem bucurie și speranță în sufletele celor aflați în sărăcie extremă: copiilor din familii vulnerabile și bătrânilor singuratici.