Expoziția “Emoții de copii”.

Vineri, 17 mai 2019, în incinta Biroului Relații Interetnice al Republicii Moldova, mun. Chișinău, str. A. Mateevici 109/1, a avut loc vernisajul expoziției cu tema: “Emoții de copii“.

Evenimentul, organizat de către Fundația de Binefacere Caritas Moldova, are loc în contextul Zilei Mondiale a Familiei și prezintă o expoziţie inedită de picturi și desene create de copiii de la Atelierul de Creație pentru copii din orașul Bender. Acesta este un proiect desfășurat de Caritas Moldova și finanțat de Caritas Cehia și are drept scop integrarea socială a copiilor din familii defavorizate şi a copiilor instituționalizați, prin dezvoltarea aptitudinilor lor artistice. În cadrul activităților sunt implicați copii cu vârste cuprinse între 6-14 ani din instituții rezidențiale și din familii social-vulnerabile.

Vernisajul s-a bucurat de prezenţa unui public numeros, inclusiv  reprezentanţi ai presei. Mulţumim tuturor celor prezenţi, partenerului – Biroul Relații Interetnice şi partenerilor media.

Precizăm că lucrările expuse pot fi cumpărate, iar fondurile obținute vor fi folosite pentru a susține activitățile din cadrul centrului.

Expoziția va fi deschisă în perioada 17 mai – 02 iunie 2019, între orele 08.00-20.00.