Ne unim eforturile pentru a încălzi mai multe inimi!

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Fundația Regina Pacis și Fundația de Binefacere Caritas Moldova vor desfășura, pe 21 și 22 decembrie 2019, Campania de Crăciun ÎNCĂLZEȘTE O INIMĂ, ediția a V-a.

Scopul campaniei este de a susține persoanele aflate în dificultate, în special copiii și bătrânii, prin colectarea produselor alimentare în rețelele de magazine din Chișinău. Timp de două zile, peste 200 de voluntari vor îndemna oamenii să procure și să doneze produse alimentare greu perisabile pentru a aduce bucurie pe masa persoanelor nevoiașe. Produsele alimentare vor putea fi donate în coșurile special amenajate la ieșirea din magazine.

Ilie Zabica, directorul Fundației Regina Pacis: „Facem apel la bunătatea oamenilor să participe în Campania de Crăciun cu un ajutor alimentar pentru cei aflați la limita existenței. Din aceste donații vor fi pregătite, pe tot parcursul anului, prânzuri gratuite pentru copiii și bătrânii care vin la Cantinele Sociale ale Fundației Regina Pacis. ”

Edward Lucaci, Președintele Caritas Moldova: „Invităm toate persoanele care vor să contribuie să își alăture eforturile proprii campaniei noastre. Aceste contribuții individuale nu reprezintă doar un simplu act de donație ci și un mod prin care bunătatea și generozitatea noastră pot oferi o șansă la normalitate celor mai puțin norocoși decât noi.”

Colectarea produselor va avea loc în 22 magazine ale rețelelor LINELLA, METRO, FIDESCO, FOURCHETTE, VELMART și GREEN HILLS MARKET.

Lista magazinelor în care se vor strânge donații:

Centru

VELMART – str. Cantemir 6

FIDESCO – str. Bănulescu-Bodoni 57

Buiucani

LINELLA 39 – str. Nicolae Costin 65

LINELLA 31 – str. Alba Iulia 204

LINELLA 5 – str. Ghibu 7/2

LINELLA 47 – str. Vasile Lupu 61/5

Râșcani

METRO 1 – str. Chișinău 5

FOURSCHETTE 1 – bd. Moscova 19

Telecentru

LINELLA 33 – str. Grenoble 128

LINELLA 25 – str. Miorița 6

LINELLA 38 – str. Miorița 11

FIDESCO – str. Hâncești 20

Botanica

METRO 2 – bd. Dacia 61 (Botanica)

Green Hills – bd. Cuza-Voda 21 (Botanica)

Green Hills – str. Brâncuși 3 (Botanica)

Ciocana

LINELLA 20 – str. Ion Dumeniuc 12

Green Hills – str. Sadoveanu 20/1

Green Hills – str. Alecu Russo 28

FIDESCO – bd. Mircea cel Bătrân 6

Poșta Veche

FOURSCHETTE 2 – str. Ceucari 7/2

Sculeanca

FOURSCHETTE 3 – str. Calea Ieșilor 10

Durlești

LINELLA 89 – str. Cărtuşa 44

În cadrul campaniei din 2018 au fost adunate 12 tone de produse alimentare, din care au fost pregătite peste 54 mii de prânzuri calde la Cantinele Sociale ale Fundației Regina Pacis, unde, zilnic, iau masa 180 de bătrâni și copiii aflați în dificultate, iar Fundația de Binefacere Caritas Moldova a colectat 6 tone care au fost repartizate în 741 pachete și distribuite pe întreg teritoriul Republicii Moldova persoanelor în nevoie.

Campania de Crăciun ÎNCĂLZEȘTE O INIMĂ se desfășoară cu susținerea Consiliului Municipal de Tineret din Chișinău și rețelelor de magazine: LINELLA, METRO, FIDESCO, FOURCHETTE, VELMART și GREEN HILLS MARKET.

ÎMPREUNĂ FACEM LUMEA MAI BUNĂ!

Mai multe informații despre campania caritabilă puteți afla la numărul de telefon 060 542 211 sau scrieți-ne un mesaj la secretariat@caritas.md.