Training pentru părinți ”Calea dragostei părintești”

Centrul de zi pentru copii din Bălți lucrează intensiv și cu părinții, copiii cărora beneficiază de serviciile acestui centru.

Astfel pedagogii centrului organizează cu regularitate întâlniri și ateliere de lucru cu părinții cu scopul de a îmbunătăți relațiile și comunicarea dintre copii și părinți. În acest context, pedagogul centrului, Janna Livițcaia, a organizat, la 6 martie a.c. un training pentru părinți cu titlul ”Calea dragostei părintești”. Scopul acestui training a fost de a-i ajuta pe părinți să conștientizeze relația lor cu proprii copii și de a contribui la buna înțelegere a copilului.

Trainigul a abordat astfel de subiecte cum sunt: misiunea de a fi părinte ca fiind una dintre cele mai importante misiuni ale omului, înțelepciunea în procesul educațional și comunicarea dintre părinte și copil.
Participanții au apreciat importanța organizării trainigurilor cu astfel de teme, atât de relevante și importante într-o societate unde acordăm tot mai puțin timp comunicării cu copii noștri.