Va rugam, ajutati

Albina Brînzan a fost diagnosticată cu hemangiomă şi malformații vasculare venoase îndată după naştere.

Prima intervenție chirurgicală a fost efectuată la doar 6 luni, după care au  urmat şi alte intervenții pentru a înlătura hemangioma. În scurt  timp,  piciorul afectat de  malformațiile vasculare venoase a început să crească. La investigații, medicii i-au sugerat familiei Brînzan să  se adreseze unor clinici specializate de peste hotare. Familia a contactat o clinica din Milano, Italia. Specialiștii i-au recomandat mai multe intervenții de înlăturare a venelor cu malformatii, care cauzează creșterea exagerată a piciorului. Prețul pentru o intervenție ajunge la suma  9.000 euro. Boala evoluează şi starea Albinei se  poate complica, dacă intervenția chirurgicală nu se va  face în timp util. La moment copila întâmpină dificultăți de deplasare, piciorul sting fiind mai mare decât cel drept. Familia este in căutare de surse financiare pentru a-i  oferi Albinei tratamentul medical atât de necesar dezvoltării ei ulterioare.

Caritas Moldova face apel la mărinimia Dumneavoastră, îndemnându-vă să contribuiţi, în măsura posibilităţilor, la însănătoșirea Albinei Brînzan.

stanislav marohinStanislav Marohin are doar 26 de ani. Viaţa lui s-a schimbat în 2014, atunci când a fost diagnosticat cu glioblastomă de gradul IV (cancer la creier). Diagnosticul fatal a produs  o lovitură puternică asupra familiei Marohin, dar s-a mobilizat, hotărâtă  să-i ofere lui Stanislav  tot suportul în lupta cu această boală necruţătoare. Familia a decis că Stanislav va  merge pentru  tratament în Turcia, la o clinică specializată, medicii  de acolo oferindu-i lui Stanislav anumite şanse de vindecare. Tratamentul s-a dovedit a fi unul foarte costisitor, de aceea  familia a trebuit să împrumute bani de la bancă. Stanislav a fost operat, resursele financiare, însă, aici, la această etapă, s-au epuizat. Bani au ajuns doar pentru două cursuri de radioterapie și chimioterapie. În lupta cu boala, pentru Stanislav este vital să poată continua tratamentul la clinica din Turcia. Cu regret, banii adunați sunt insuficienți și familia lui Stanislav vă solicită ajutorul.

Caritas Moldova vă îndeamnă să răspundeţi acestei rugăminţi şi Vă mulțumește anticipat pentru donații.