Avem nevoie de ajutorul dumneavoastra

Ion Tulei-min1În 2009, Ion Tulei a fost victima unui teribil accident rutier, în urma căruia  a rămas țintuit la pat, cu numeroase fracturi. Diagnosticul complet – fractură de compresie a coloanei vertebrale TH11/12 cu paralizia membrelor inferioare.

Pentru recuperarea mersului, dl Ion Tulei are nevoie acum  de o operație complexă de protezare a genunchiului strâng şi a articulației șoldului drept.

Medicii din R.Moldova, cu regret, nu dispun de mijloacele  necesare pentru a efectua o asemenea operație , de aceea dl Tulei apelat la o clinică din Odesa.

Chirurgii de la Clinica Odrex i-au oferit garanții că îl pot pune pe picioare, operația şi tratamentul postoperatoriu, însă, sunt foarte costisitore. Suma se ridica la 22.000 euro.

Prima intervenţie e planificată pentru  începutul lunii septembrie, deoarece există o rană la nivel de coapsă. Caritas Moldova a contribuit financiar la soluţionarea  acestui caz şi îndeamnă şi alte persoane cu inimă mare să ofere donații.

Cei care doresc să îl ajute pe Ion Tulei, o pot face  prin intermediul Fundaţiei de binefacere „Caritas Moldova” sau transferând  banii direct pe contul beneficiarului.

Rechizite bancare:

Beneficiar: ION TULEI

Cod personal:0981101341895

Nr. cont bancar (MDL): 22592264718

Banca bebeficiarului: AGRNMD2X

B.C. Moldova Agroindbank, fil. Ştefan Vodă

Oxana Bezusco-min

Oxana Bezuşco este mămica unui băiat de 1 an şi 10 luni.

În noiembrie 2014, a fost diagnosticată cu osteosarcom de femur (cancer osos). Oxana a urmat  un curs de chimioterapie în decembrie 2014, dar acesta nu a adus îmbunătăţiri. Soluţia medicală pentru situaţia critică a Oxanei e ca  tumoarea să fie eliminată chirurgical, iar osul șoldului – protezat.

Din lipsă de echipament necesar, medicii din Moldova oferă prognoze dezamăgitoare.  Oxana a apelat la clinica Medpark (Samsun) din Turcia, de la care a primit un răspuns pozitiv. Medicii din Turcia sunt de acord să o opereze, însă costul intervenției e de  peste 35.000 dolari.

O parte din sumă familia a reușit să o adune din contribuţia prietenilor şi rudelor. Oxana a apelat şi  la Fundația de binefacere „Caritas Moldova″, cu rugămintea de a-i oferi sprijin la strângerea fondurilor pentru intervenție chirurgicală şi tratament în Turcia.

Cel mai mult, Oxana îşi dorește acum să-şi recapete sănătatea, să-şi crească fiul  şi să fie mereu alături de el.

Facem apel  la oamenii de bună credință s-o ajute pe Oxana să-şi îndeplinească acest vis.

Rechizite bancare:

Beneficiar: OXANA BEZUŞCO

Cod personal: 2000002112394

Nr. cont bancar (MDL): 2225710SV86148907100

Banca bebeficiarului: MOBBMD22

B.C. “Mobiasbanca-Groupe Societe Generale” S.A.