Elfii Moşului Caritas

Ce poate fi mai frumos decât zâmbetul sincer al copiilor care se bucură de ceva nou în activitățile extracurriculare, fiind sustrași de la gândurile triste și purtați într-un basm frumos creat de propria imaginație.

Cu elfi buni la suflet şi receptivi, Moş Caritas şi în această iarnă a reuşit să bucure copilaşii din familii vulnerabile.

11.01.2022
Oameni care ajută Oameni, donînd poamă

O persoană anonimă a donat Fundației de Binefacere „Casa Providenței” o cantitate considerabilă de struguri care au fost redirecționați în scop caritabil Fundației de Binefacere Caritas Moldova.

06.01.2022
Mulţumiri Oamenilor care ajută Oameni

Campania Oameni care ajută Oameni se apropie de sfîrşit. Suntem foarte recunoscători pentru receptivitate şi mobilizare.

În cadrul acestei campanii, ne-am bucurat de susţinerea partenerilor noştri loiali : Stefanini Group, Moldcell Foundation şi Trigor AVD SRL. Păşim spre 2022 cu un nou parteneriat strategic - Casa Curată, care ne-au motivat să contiuăm în acelaşi tempou să facem faptele bune deoarecere împreună, vom reuşi înzecit.

20.12.2021
1 2 3 . . . . . . 6