Blog

Recunoștință imensă pentru Caritas Europa

Vă suntem recunoscători pentru că ne sunteți aproape. Vă mulțumim pentru loialitate și pentru implicare, pentru că vă gândiți și la cei sărmani. Vă mulțumim pentru că ne ajutați să aducem zâmbete pe buze și să încălzim suflete. Ne exprimăm sincera recunoștință pentru că sunteți cu noi.

01.07.2022
Recunoștință imensă pentru Caritas Austria

Vă mulțumim pentru că ne ajutați să promovăm și să cultivăm faptele de binefacere. Datorită vouă, echipa Caritas reușește să adune voluntari implicați și să facă auzită nevoia copilașilor mai puțin norocoși și a bătrânilor lipsiți de ajutor. Vă suntem recunoscători pentru implicare. Caritas Austria este cel mai devotat donator al Caritas Moldova, contribuind la depășirea sărăciei prin ajutor persoanelor vulnerabile, marginalizate. 

01.07.2022
Recunoștință uriașă pentru Caritas Japonia

Exprimăm recunoștință intensă pentru susținerea activităților Cariotas Moldova care ajută persoanele vulnerabile din Ucraina pentru o viață demnă. Susținerea oferită de Caritas Japonia este extrem de importantă pentru noi în depășirea sărăciei din Republica Moldova și pentru oferire a dragostei, atenției, grijii, celor mai sărmani dintre noi. 

01.07.2022
1 2 3 . . . . . . 9