Despre Caritas

Caritas, numită după un cuvânt latin care înseamnă dragoste și compasiune, a devenit una dintre cele mai mari organizații umanitare din lume.

Fondată în 1995, Caritas Moldova face parte din Caritas Internationalis care are 165 de membri.

Inspirată de credința catolică, Caritas își propune să desfășoare acțiunea caritabilă și socială a Bisericii - întinzând mâna către cei săraci, vulnerabili și excluși, indiferent de rasă sau religie, pentru a construi o lume bazată pe dreptate și dragoste fraternă.

Parohii

Cooperarea dintre Caritas și parohii este esențială pentru a se asigura că activitățile caritabile din toate parohiile sunt desfășurate în mod sistematic și rămân durabile. Cooperarea dintre Caritas și parohii promovează legătura și comunicarea pentru dezvoltarea umană integrală și îngrijirea comunității si se focusează pe: Consolidarea sinergii între personalul Caritas și parohii; Răspunsul prompt și asistența în timp util acordate parohiilor; Oferirea servicii sociale de calitate și durabile.

Rapoarte de activitate

Timp de 25 de ani sunteți alături și susțineți inițiativele noastre, iar noi suntem bucuroși că putem: prin imagini, povești de succes și indicatori să vă demonstrăm, prin intermediul Rapoartelor Anuale, implicarea noastră oferind informații esențiale, relevante legate de activitatea Caritas Moldova și rezultatele obținute de noi de-a lungul timpului.

Politica de confidențialitate

Caritas Moldova își asuma angajamentul să protejeze și să respecte caracterul confidențial al datelor dumneavoastră personale. Politica de Confidențialitate împreună cu orice termeni și condiții ce conțin informații suplimentare pune în evidență informațiile pe care le putem colecta, felul în care utilizăm și menținem în siguranță datele cu caracter personal colectate.