Compasiune
Compasiune pentru poporul ucrainean
Dragoste
La Caritas Moldova DRAGOSTEA ne dă putere să facem imposibilul să devină realitate. Dragostea transformă, modelează, ridică pe cele mai înalte culmi, zidește, susține, încurajează şi înfrumusețează viitorul. Iar viitorul este oglindit în copiii din Republica Moldova. Copiii au nevoie de un mediu de susținere, în care părinții, îngrijitorii și profesorii au abilități și priceperi de a le oferi Dragoste și Suport, interacționând cu ei și încurajând copiii într-un mod pozitiv, care îi ajută să dezvolte relații emoționale stabile.
Atenție
Caritas Moldova acordă servicii de îngrijiri medicale și sociale săracilor, si persoanelor aflate în dificultate prin intermediu centrelor medico – sociale, încă din 1999. Scopul acestui serviciu este acordarea asistenței medico-sociale calificate și accesibile, la domiciliu, persoanelor cu dezabilitați, bolnavilor incurabili, bătrânilor cu surse minime de existență, instruirea rudelor și voluntarilor în
Grijă
Fundația de Binefacere Caritas Moldova acordă servicii de îngrijiri medicale și sociale beneficiarilor, persoanelor în etate, singuratice, cu afecțiuni incurabile, stare gravă, în faze avansate ale diverselor afecțiuni. Oferim grijă beneficiarilor noștri, chiar la ei acasă, prin  experiența asistentelor medicale și sociale de mai mult de 20 de ani, din 1999.