„Ajută-mă să-mi pregătesc rucsacul de școală”

Fundația de Binefacere CARITAS MOLDOVA colectează donații de rechizite școlare sau donații bănești pentru pentru a sprijini copii nevoiași cu cele necesare ca să-și pregătească rucsacul pentru noul an școlar

Print

Pe data de 29 august, Fundația Caritas Moldova va organiza la Centrul Social Caritas Moldova, situat pe str. Gheorghe Asachi 30/1 din Chișinău, un eveniment caritabil pentru aproximativ 50 de copii din familii social vulnerabile, care va cuprinde un program distractiv pentru copii: „Atelier de alimentație sănătoasă”, „Ateliere Hand-Made”, „Starturi Vesele”. Iar, la finalul evenimentului fiecare copil va primi ghiozdane și rechizite școlare.

Scopul campaniei este prevenirea abandonului școlar în rândul categoriilor defavorizate de copii și motivarea lor să-și continue studiile.

Obiectivele campaniei:

  1. Îmbunătățirea condițiilor de învățare ale copiilor;
  2. Scăderea riscului de abandon școlar;
  3. Motivarea și stimularea copiilor de a continua școală;

Educația este cea mai sigură cale de a scăpa de sărăcie

banner web-01

Beneficiarii campaniei vor fi copii până în clasa a V-a, selectați cu ajutorul asistentului social din cadrul Fundație Caritas Moldova.

Caritas Moldova îndeamnă toți doritorii să doneze, până pe 29 august, rechizite școlare, ghiozdane copiii nevoiași:

  1. Donațiile pot fi aduse la Centrul Social Caritas Moldova, str. Gheorghe Asachi 30/1 din Chișinău (vizavi de Academia de Poliție), luni-vineri între orele 8.00-17.00. Numărul de telefon la care poate fi contactată fundația pentru donații este +373 22 29 31 49.
  2. De asemenea, sunt binevenite donațiile bănești, care vor fi folosite în scopul de a achiziționa rechizite școlare și ghiozdane pentru copiii defavorizați.  Donează online
  3. Vino în perioada 25 – 26 august, la târgul școlar
    „SCHOOL FAIR-2017 – Ne pregătim de școală împreună!”, la C.I.E. “Moldexpo”unde va fi instalată o boxă de colectarea donațiilor chiar la intrarea principală.

Campanie umanitară sprijinită de:

Print

Pentru informații suplimentare, rugăm ne contactați la Tel/fax: +373 22 29 31 49, 079 088 079, 060 27 79 27, secretariat@caritas.md