Echipa de teatru social în vizită la colegii din Tiraspol

Felicitați și încurajați de președintele Caritas Moldova, tinerii voluntari ai Caritas Moldova implicați în proiectul “Teatrul, care ne unește în rezolvarea problemelor comune” au plecat sa împărtășească experiența lor și cu colegii  de pe malul celalalt al Nistrului.

1561039872023

Astfel, miercuri, 19 iunie, aceștia au prezentat spectacolul social „EVA” în orașul Tiraspol, acolo unde se află cea de-a doua organizație implicată în implementarea proiectului.

Voluntarii s-au distrat, au călătorit, au făcut schimb de experiență și s-au întors acasă cu noi forțe și idei. Evenimentul le-a oferit oportunitatea de a prezenta și publicului de pe celălalt mal al Nistrului, problemele din comunitate cu care se confruntă tinerii, și împreună, să găsească soluții viabile pentru a le depăși.

1561039483827

Acest proiect este realizat de Fundația de Binefacere Caritas Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și este cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.

Fundația de Binefacere Caritas Moldova își dorește să mai dezvolte și alte asemenea proiecte social-artistice și invită pe toți cei interesați (donatori, voluntari, artiști) să se alăture echipei noastre în susținerea acestor activități.