Perspektive- Asociația pentru promovarea copiilor și adolescenților cu deficințe de auz din România și alte țări est-europene, în vizită la copiii din Moldova

La 4 iunie, la Centrul Social Caritas Moldova a început consilierea de către Asociația obștească “Perspektive”, sediul căreia se află în Bremen, Germania. Asociația este condusă de doctorul Uwe Martin și soția lui Sigrid Martin. Asociaţia “Perspektive” doreşte să vină în întâmpinarea nevoilor copiilor hipoacuzici şi facilitarea acestetei categorii sociale în depăşirea problemelor de auz şi de comunicare, având astfel posibilitatea de a duce un trai independent.

Prin activitatea Asociației “Perspektive” se face posibilă, chiar pentru copiii fără auz, deprinderea auzului şi a vorbirii într-un mod aproape identic cu cel al copiilor care aud normal, reuşind să devină membri activi, acceptaţi şi integraţi în societatea noastră.

IMG_7793

De-a lungul anilor, Asociația obștească “Perspektive” activează în România și, în cele din urmă, ea a ajuns și în Moldova.