Puneți amprenta pentru a schimba destine!

IMG_4887_DxO222
Bonus Hypermarket asistaţi de Fundaţia de binefacere Caritas Moldova, organizează în perioada 9 aprilie – 15 mai 2016, Campania de colectare a produselor alimentare şi igienice pentru bătrânii nevoiaşi şi persoanele bolnave ţintuite la pat.

Astfel, sunteţi invitat să donaţi 1 kg de orice produs neperisabil, sau produs igienic, în colecta situată lângă casele de plată în incinta magazinelor Bonus din Chișinău, situate pe următoarele adrese:

1) bul. Moscovei 14/1,
2) str. L.Deleanu 1/3,
3) str. Tiraspol 5.

Donaţia fiecăruia va fi distribuită în perioada Sfintelor Sărbători de Paşti, bătrânilor nevoiaşi din mun. Chişinău şi utilizate pentru cantina socială Caritas. În fiecare zi Caritas Moldova contribuie la schimbarea destinelor persoanelor în nevoie.

Cum vă puteți implica în campanie?

Devino voluntar! In fiecare zi de sîmbătă, în perioada 9 aprilie – 15 mai 2016, poți fi persoana care va atrage donatorii și va informa cumpărătorii despre campania de colectare a produselor alimentare. Devenind voluntar donezi timpul și cunoștințele tale. Timpul tău este un dar prețios pentru o persoană care are nevoie de ajutor. Completează următorul formular și în scurt timp noi te vom contacta.

Donează produse alimentare! Cumpăra produse neperisabile: paste, conserve, ulei, crupe; și produse igienice de la magazinele Bonus și le poți dona în boxele special amenajate pentru donații.

Donează bani! Prin intermediul terminalelor RunPay și MMPS, sau prin card bancar pe pagina www.caritas.md

Rămâi aproape de oamenii suferinzi, ajută-i să se bucure!

doneaza_1kg_ro