Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/blog.php on line 8

Recunoștință uriașă pentru Caritas Belgia



Recunoștință uriașă pentru Caritas Belgia

Vă suntem recunoscători pentru că ne sunteți aproape. Vă mulțumim pentru loialitate și pentru implicare, pentru că vă gândiți și la cei sărmani. Vă mulțumim pentru că ne ajutați să aducem zâmbete pe buze și să încălzim suflete. Ne exprimăm sincera recunoștință pentru că sunteți cu noi. 

Există trei organizații Caritas în Belgia care constituie Caritas în Belgia (sau Caritas Catholica Belgica).

Caritas International Belgium este organizația responsabilă de solidaritatea internațională, inclusiv de ajutor, ajutor pentru dezvoltare și asistență pentru migranți și solicitanți de azil. Este, de asemenea, cel mai mare și operațional membru al Caritas din Belgia.

Sediul principal al Caritas International din Bruxelles are aproximativ 100 de angajați și 200 de voluntari pentru a-și îndeplini serviciile și misiunea.

Catholica Flanders (Caritas Vlaanderen) și Caritas Catholica en Belgique francophone et germanophone sunt organizații umbrelă regionale care, pe de o parte, se ocupă de probleme tematice privind identitatea, pastorala, voluntariatul și combaterea sărăciei, reunind în același timp organizații Caritas diecezane, organizații de solidaritate ( inclusiv Caritas International Belgium), precum și alte federații de servicii sociale și de îngrijire a sănătății (cum ar fi spitale, case de îngrijire a bătrânilor, instituții de îngrijire a copiilor și altele).