Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/blog.php on line 8

Elfii Moşului Caritas



Elfii Moşului Caritas

 

Ce poate fi mai frumos decât zâmbetul sincer al copiilor care se bucură de ceva nou în activitățile extracurriculare, fiind sustrași de la gândurile triste și purtați într-un basm frumos creat de propria imaginație.

Emoțiile sincere ale copiilor pot fi stârnite de aproape orice, mai ales de imaginile colorate și pline de viață ale Puzzle-urilor care au fost donate pentru copiii din Centrele Caring ale Fundaţiei de Binefacere Caritas Moldova de către o asistentă medicală Invitro Diagnostics. 

Alex Nicolaescu - prieten devotat Caritas Moldova a făcut o donaţie considerabilă de jocuri de masă pentru copilaşii de diferite vârste. Îi suntem recunoscători pentru gestul care va dărui bucurie de la suflet pentru suflet prin Dragoste, Atenție şi Grijă.

Donaţii băneşti pentru fericirea copiilor au fost acordate de către : IOSIF IENEI, Sirbu Otilia, Dumitru Boaghe, Vladislav Craciun, Bratila Alina Laura, Kallista Omotosho şi Andrea Gambelunghe. 

Cu astfel de elfi buni la suflet şi receptivi, Moş Caritas şi în această iarnă a reuşit să bucure copilaşii din familii vulnerabile.