Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/blog.php on line 8

Bunătatea începe cu mine, vine la tine și îmi revine!

Mai multe fotografii vezi aici! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4719864654719216&type=3¬if_id=1636631680479123¬if_t=page_post_reaction&ref=notif

Pedagogii Caritas din Centrele de Suport și Grija au venit cu programe educative deosebite pentru aceasta saptămînă tematică și ne-au uimit prin rezultate:

în Centrul "Speranţa" la Zîrneşti - au plantat copaci, au îngrijit parcul, au organizat un iarmaroc, un concurs de desen, au analizat povestiri adevărate despre bunătate, au colectat toată săptămîna produse în cutia bunătăţii şi le-au distribuit bătrînilor.

în Centrul "Grow Up" la Raşcov - au organizat estafeta faptelor bune, au analizat istorii biblice despre bunătate, au colectat lucruri, au organizat un masterclass de fotografie, o expoziţie de fotografii şi un concurs de citate pentru crearea unui calendar. Deasemenea au avut parte de jocuri şi concursuri tematice şi au ajutat animalele din satul Raşcov, donînd şi confecţionînd felicitări pentru animale.

în Centrul "Dream House" la Petropavlovca - au organizat concursul regina/regele Bunătăţii, ziua prieteniei unde şi-au oferit cadouri unul altuia, au ajutat părinţii la curăţenie, au donat cărţi centrului şi au construit căsuţe pentru păsări.

iar în Centrul "Petrushka"  la Tiraspol - toată luna aceasta  vor ajuta bătrînii, vor organiza practici de Forum Teatru şi Sole cu abordarea temei filantropice, vor dona lucruri Casei de Copii din Tiraspol.

Ținând cont că este şi Săptămâna Tineretului, tinerii noştri voluntari Young Caritas Moldova datorită parteneriatului cu "Fundaţia de Binefacere Casa Providenţei" şi sponsorizării din partea brand-ului George Standard, în această săptămînă am reuşit să bucurăm 40 bătrîni singuri în stare gravă, livrînd prînzuri.

Deasemenea tinerii analizează probleme ale societăţii şi le oferă soluţii prin Forum-Teatru "Eu Spectactor" şi vor fi implicaţi în plantarea copacilor.

Am realizat un interviu promotor al filantropiei al celui mai brav dintre voluntari - un model de inspiraţie. Vezi aici http://www.youtube.com/watch?v=_QxS1mvFCbQ

Proiectul LA CEAI CU BUNICII CARITAS continuă şi vă invităm să urmăriţi în fiecare joi.

Abonează-te ACUM!  https://www.youtube.com/channel/UCcML6FqIwNOytR1nLRi3N8A