Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/blog.php on line 8

Ambasadorii Caritas Moldova

De Ziua Internațională a Voluntarilor, Fundația de Binefacere Caritas Moldova a organizat o întâlnire neformală cu Young Caritas Moldova. În cadrul acesteia voluntarii au prezentat raportul activităților  în anul 2020 și au discutat planurile pentru anul următor stabilind obiective-cadru pentru îmbunătățirea muncii voluntarilor în cadrul Fundației.
Președintele Fundației, Ciobanu Petru, a binecuvântat voluntarii și le-a mulțumit participanților:

A dărui este ușor, a te dărui este mai greu. De aceea le mulțumim voluntarilor Young Caritas pentru faptul că se dăruiesc pe ei înșiși și astfel îl dăruiesc pe Dumnezeu.

Dn. Lucaci Edward, Directorul Fundației a îndemnat voluntarii Young Caritas Moldova să continuie drumul faptelor frumoase:

Voluntarii sunt ca plămânii, așa cum nu poți funcționa fără plămâni - Caritas fără voluntari nu ar exista.

Parte oficială s-a încheiat cu acordarea titlului de Ambasador Caritas, acesta a fost conferit voluntarilor cei mai activi în anul 2020.
Astfel Ambasadori Caritas sunt:

• Bivol Elena
  • Obleac Diana
  • Chiriac Cristian
  • Nița Iuliana
  • Prodius Cristian
  • Lavciuc Tinca
  • Ceclea Victor
  • Siminițchi Alina
  • Lebădă Valeria

Sărbătoarea Voluntarilor a continuat cu distracții la un patinoar din Chișinău și cina în familia Young Caritas. Toate acestea sunt pentru a le mulțumi voluntarilor noștri pentru munca depusă în cadrul comunității și pentru o comunitate mai bună.

We grow by lifting others