Caritas colectează scrisorile cu visurile copiilor din familii nevoiașeCaritas colectează scrisorile cu visurile copiilor din familii nevoiașe

În perioada 4 - 14 mai (până la ora 12:00) colectăm scrisorile cu visurile copiilor din familii nevoiașe. Acestea urmează să fie îndeplinite în cadrul campaniei Culege visurile copilăriei, ediția a II-a în limita fondurilor colectate. În prima ediție a campaniei 57 de visuri ale copiilor din centrele de zi Caritas au fost îndeplinite și au adus bucurie în casele acestora.
Anul acesta și visul copilului, nepotului, vecinului, cunoscutului tău poate deveni realitate prin intermediul campaniei noastre!

Ce trebuie să faci?

  1. Întreabă copilul care aste visul lui, unul realizabil și cu impact asupra personalității, dezvoltării și educării copilului;
  2. Roagă copilul să descrie visul său motivând necesitatea acestuia în viața sa
  • Scrisoarea să fie nu mai lungă de o pagină A4;
  • Să conțină prenumele și vârsta copilului (ex. Mă numesc Maria și am 10 ani,...);
  • Cât mai creativ, colorat și atrăgător.
  1. Pozează cu telefonul/aparatul foto scrisoarea (păstrând calitatea imaginei)
  2. Trimite-ne scrisoarea cu visul copilului (scrisă de copil sau cu ajutor) pe MessengerInstagram sau la adresa de email: secretariat@caritas.md.
  3. Urmărește paginile noastre de social media pentru a fi la curent cum decurge campania, care visuri au fost culese, dar și despre campanii ulterioare.
     

Fundația de Binefacere Caritas Moldova va colecta toate scrisorile, va selecta visurile copiilor bine argumentate și cu impact asupra formării personalității dar și cu puterea de a le schimba destinul trist.

Așteptăm cu mare drag să aflăm și în acest an care sunt visurile copilăriei.
Fundația de Binefacere Caritas Moldova crede în visurile copilăriei! Dar tu?