Îmi Pasă!Îmi Pasă!

De Ziua Mondială a Bolnavului donează pentru servicii socio-medicale, medicamente şi produse de igienă personală necesare către 600 seniori singuri, imobilizați la pat și cu surse de venit limitate.

Fundația de Binefacere „Caritas Moldova” oferă servicii integrate oferă servicii integrate de îngrijire la domiciliu pentru 600 de bătrâni suferinzi și săraci. Echipele noastre mobile sunt mereu aproape de acești sărmani și ne propunem să continuăm să oferim demnitate și normalitate bunicilor noștri care sunt, de multe ori, abandonați de nepăsarea autorităților sau chiar de indiferența rudelor sau a comunităților în care ei își trăiesc drama de zi cu zi, în lupa cu boala și cu neputința.

În condițiile dificile ale situației sanitare a crescut numărul persoanelor care suferă fizic, spiritual și psihic. Boala și bolnavul au fost mereu văzute ca neputințe, ca slăbiciune, ca vulnerabilitate.

Boala dacă este tratată la timp, nu se agravează atât pentru bolnav, cât și pentru cei responsabili de îngrijirea acestuia. Deviza „mai bine previn, decât să tratez” este motorul unei vieți sănătoase în cele trei sfere: fizică, spirituală, psihică.

Totodată, îi îndemnăm pe toți oamenii de bunăvoință să se alăture misiunii noastre nobile și să contribuie, chiar și cu puțin, la o rază de speranță pentru cei care luptă cu boala, indiferent de tipul ei. 

Îmi pasă! https://caritas.md/ro/donation

Durata Campaniei de Colectare : 11.02 - 11.03