„Dăruiește bucuria de a răsfoi o carte” „Dăruiește bucuria de a răsfoi o carte”

Fundația de Binefacere Caritas Moldova lansează campania: „Dăruiește bucuria de a răsfoi o carte” ce se va desfășura în perioada 1 Septembrie-5 Octombrie. Scopul campaniei este colectarea cărților pentru 300 copii din familii nevoiașe din 4 comunități ale Republicii Moldova de pe ambele maluri ale Nistrului, dar si pentru a promova cititul, educația si dezvoltarea tinerei generații. 

Într-o lume în care auzim tot mai des că lectura nu mai este o obișnuință, există copii și adolescenți care și-ar dori să citească, acest lucru își doresc și copii de la cele 4 centre ale Caritas Moldova din Zîrnești, Petropavlovca, Tiraspol, Rașcov. Iar noi, cei pasionați de lectură, refugiu de a evada într-o lume mai specială, putem contribui la îmbogățirea bibliotecilor acestora.

Ce puteți dona?

  • cărți (în limbile: Română, Rusă, Engleză)
  • materiale educative (planșe)
  • jocuri educaționale (pentru copii și adolescenți)

Cei care doresc să se alăture acestei initiative pot:

  • să aducă donațiile la Fundația de Binefacere Caritas Moldova, str. Gheorghe Asachi 30/1 din Chișinău (vizavi de Academia de Poliție), luni-vineri între orele 9.00-17.30. Numărul de telefon la care poate fi contactată fundația pentru donații este +373 78800239.
  • să facă donații bănești, care vor fi folosite în scopul de a achiziționa cărți și jocuri educative pentru copiii defavorizați.  Donează online
  • să distribuie acest mesaj prietenilor, cunoscuților pentru a ne ajuta să ajungem la inimile a cât mai mulți oameni cu suflet creștin.