Îmi iubesc PămîntulÎmi iubesc Pămîntul

Cu ocazia Zilei Mondiale a Pămîntului, copilașii vulnerabili din Centrele de Grijă și Suport Caring, au pregătit surprize pentru tine! La expoziție, vei avea șansa să vezi lucruri practice și frumoase, care și-ar găsi locul în camera ta, bucurîndu-ți ochiul sau ușurîndu-ți viața.

Obiectele confecționate de copilași abordează tema grijii față de Pămînt și sunt un cadou perfect. Vei avea șansa să te întorci acasă cu o satisfacție enormă dar și cu un produs unic confecționat de mânuțe hărnicuțe și dibace. Te invităm să participi la licitație și astfel, să donezi pentru procurarea a mai multe materiale și instrumente de creație, pentru că #șieisuntainoștri.
 

Intrarea este gratuită. Licitarea va avea loc la ora 18:00, Cartego Bookstore, Vlaicu Pircalab 2
 

Lucrările variază de la picturi, desene, genți, pernuțe din levănțică, fundișoare, obiecte croșetate, împletite și multe altele …
 

Proiectul CARING - Caritas Moldova, susține 4 Centre de Grijă şi Suport unde au loc activităţi extracurriculare alternative pentru copilaşi de diferite vârste. Beneficiarii centrelor sunt aproximativ 400 copii din Zîrneşti, Petropavlovca, Raşcov şi Tiraspol, Republica Moldova.

Rezultate : Îmi iubesc pămîntul - eveniment fundraising. 4 parteneri media : Diez, Afisha, Youth.md, Ea.md, 1 partener strategic Cartego Bookstore, 20 lucrări vîndute, 1235 lei colectați, 2 voluntari implicați, 35 participanți.