Îmi iubesc PămîntulÎmi iubesc Pămîntul

Cu ocazia Zilei Mondiale a Pămîntului, copilașii vulnerabili din Centrele de Grijă și Suport Caring, au pregătit surprize pentru tine! La expoziție, vei avea șansa să vezi lucruri practice și frumoase, care și-ar găsi locul în camera ta, bucurîndu-ți ochiul sau ușurîndu-ți viața.

Obiectele confecționate de copilași abordează tema grijii față de Pămînt și sunt un cadou perfect. Vei avea șansa să te întorci acasă cu o satisfacție enormă dar și cu un produs unic confecționat de mânuțe hărnicuțe și dibace. Te invităm să participi la licitație și astfel, să donezi pentru procurarea a mai multe materiale și instrumente de creație, pentru că #șieisuntainoștri.
 

Intrarea este gratuită. Licitarea va avea loc la ora 18:00, Cartego Bookstore, Vlaicu Pircalab 2
 

Lucrările variază de la picturi, desene, genți, pernuțe din levănțică, fundișoare, obiecte croșetate, împletite și multe altele …
 

Proiectul CARING - Caritas Moldova, susține 4 Centre de Grijă şi Suport unde au loc activităţi extracurriculare alternative pentru copilaşi de diferite vârste. Beneficiarii centrelor sunt aproximativ 400 copii din Zîrneşti, Petropavlovca, Raşcov şi Tiraspol, Republica Moldova.