Oameni care ajută OameniOameni care ajută Oameni

Campania de iarnă Oameni care ajută Oameni, are loc în perioada de 06.12.21 până pe 20.12.21. Mulțumim Trigor AVD, Stefanini Group, Moldcell, Vion Impex.

Haideţi să ne unim forţele să facem un bine.🤲 Suntem Oameni care ajută Oameni! ❤

Avem o listă de beneficiari care cu adevărat au nevoie de un moment de bucurie: oameni în condiţii de viaţă mai dificile, singuri, discriminaţi şi dornici de un gest omenesc. 

❄️Iarna este o perioadă terifiantă pentru cei cca. 250 de bătrînii vulnerabili şi cu nevoi speciale, din proiectul socio-medical SAFE.  😔 Temperaturile dure îi aruncă în sărăcie și frig, expuși riscului de îmbolnăvire și malnutriție. 👥Lucrăm pentru a oferi acestor oameni ajutorul de care au nevoie pentru a supraviețui. 🤝Să donăm grijă...

Vă invităm să contribuiți la bucuria bătrînilor şi a persoanelor cu necesităţi speciale, prin donarea de produse alimentare și de igienă personală care vor fi drept daruri extraordinare pentru beneficiarii noștri. 

Vom aprecia mult implicarea şi donaţia - orice cantitate, după posibilitate, va fi un pas înainte spre a aduce fericirea în viaţa celor necăjiţi. 

Colectăm produse igienice pentru 50 bătrîni : pamperşi, detergent lichid rufe, hîrtie igienică, detergent manual, săpun lichid, şampon, periuţă de dinţi moale, tablete pentru wc, produse chimice de igienă a casei, şerveţele umede, dezinfectant, gel de veselă. 

Colectăm produse alimentare pentru 50 bătrîni : ceai, biscuiţi/covrigi, hrişcă, arpacaş, orez, griş, mazăre, făină de păpuşoi, paste făinoase, zahăr, ulei, pateruri, conserve (carne, legume, boboase) 

Donează ACUM! https://caritas.md/ro/donation