Dragostea nu are graniţeDragostea nu are graniţe

Ajută-ne să-i ajutăm pe ei! Familiile din Ucraina au nevoie de ajutorul tău. Donez bani Acum apăsăm situaţii urgente şi menţionăm în comentarii "Susţinem Ucraina!". Mulțumim Elongate, ArtStudio Picasso, OK Centru, Kaufland, Zgura Agro și celor 45 donatori fizici.

Într-o singură clipă, jumătate de milion de oameni s-au trezit în fața deciziei de a rămâne sau de a-și salva viața: a sa, a copiilor, rudelor și a animalelor de companie. Mulți dintre ei nu au unde să se întoarcă fiindcă timp de o noapte au pierdut tot ce au strâns timp de o viață. Acest război nu doar că i-a lăsat pe acești oameni fără locuințe, dar a și dezbinat familii. În timp ce mamele cu copii lor luptă din răsputeri pentru a se salva și pentru a ajunge într-un loc sigur, bravii bărbați au rămas să apere integritatea patriei lor.

Republica Moldova, o țară mică, primitoare, cu oameni cu suflet mare, dornici să trăiască în pace, a dat dovadă de o ospitalitate desăvârșită. Această situație critică ne-a unit și ne-a făcut să ne amintim despre istoria poporului nostru.

Să știi că noi, Fundația de Binefacere Caritas Moldova susținem Ucraina.

Cu ajutorul vostru mame, tați, bunei, bunici, tineri și copii, vor fi în siguranță.

❗❗❗Caritas Moldova : produse de igienă personală, scutece pentru copii şi bătrîni, apă, sucuri, mîncare neperisabilă, conserve pentru copii şi adulţi, fructe, crupe, patiserie împachetată, cârje, bastoane, scaune cu rotile, componentele unei truse medicale, jucarii, cărţi de colorat, cărţi de citit, saltele, perne, plapumi, albituri - noi!

Pentru resurse financiare https://caritas.md/ro/donation 

✅Punct de colectare : Gheorghe Asachi 30/1

📞Nr. de contact 24/7 : 079040054 (Mădălina)