Împreună depășim crizaÎmpreună depășim criza

Te-ai gândit că sunt o mulțime de oameni care trec prin foame și sărăcie și întâmpină dificultăți enorme în această perioadă grea pentru noi toți? 

Focarul de Covid-19 și carantina ulterioară a comunităților au făcut ca multe gospodării să-și piardă mijloacele de existență, de multe ori speranța și încrederea în umanitate. Creșterea prețurilor a creat o uriașă îngrijorare pentru toata societatea, dar a generat un impact negativ imediat asupra persoanelor nevoiașe. 

Zilnic primim mesaje de solicitare a ajutorului și din tot sufletul dorim să ajutăm, însă resursele noastre sunt limitate. Sperăm să putem continua oferirea de suport umanitar, dar pentru asta avem nevoie de parteneri. Copiii săraci, bătrâni bolnavi și singuri, familiile marginalizate au nevoie de tine. Și au nevoie acum!

Facem un apel către oamenii mărinimoși de a dona pentru cei care au adevărata nevoie. Te încurajăm să donezi acum, iar noi vom avea grija ca, în cel mai scurt timp, contribuția ta sa ajungă la cei sărmani! Implică-te acum! #PentruCăÎțiPasă!

Perioada Campaniei : 04.02.22 - 28.02.22

Donează ACUM! https://caritas.md/ro/donation