Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Fundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte de preț de la furnizori de 500 pachete igieniceFundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte de preț de la furnizori de 500 pachete igienice

 

Fundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte de preț de la furnizori de 500 pachete igienice.

Achiziția dată va avea loc din cadrul proiectului: ”EA 16/2023 Multisectoral support for conflict affected people in Moldova”.

Scopul: acestei solicitări este semnarea unui contract care va avea drept obiect livrarea bunurilor, necesare pentru realizarea activităților aferente proiectului sus-menționat.

Produse igienice vor fi distribuite către beneficiarii proiectului.

Oferta dumneavoastră trebuie să fie însoțită de următoarele documente:

1) Date generale ale companiei (denumirea companiei, persoana și telefonul de contact, adresa electronică, cu sediu în Moldova).

2) Anexa_nr_1 (accesati link) semnată și ștampilată de către ofertant.

3) Declaratia privind statutul ofertantulul (accesati link) semnată și ștampilată de către ofertant.

4) Oferta financiară se va prezenta cu indicarea prețului în MDL cu TVA pentru fiecare poziție separate cu pret de livrare/transportare(Chisinau) inclusive. Toate prețurile indicate în ofertă sunt fixe şi rămân neschimbate pe toată perioada de valabilitate a ofertei.

5) Certificatul de înregistrare.

6) Extrasul emis de către bancă cu rechizitele bancare ale ofertantului.

7) Certificate de calitate.

Criteriile de selectare a ofertelor comerciale: 

Criteriu

Pondere

Pretul ofertei

50%

Pret-calitate a produselor

20%

Corespunderea ofertei specificațiilor solicitate  

10%

Termenul de valabilitate a bunurilor

10%

Termenul de livrare a bunurilor

10%

VALABILITATEA OFERTEI: Oferta de preț trebuie să fie valabilă timp de nu putin de 45 de zile, de la data limită pentru depunerea ofertelor.

Un potențial ofertant care dorește clarificări privind Invitația pentru prezentarea de oferte va contacta în scris organizația la adresa de e-mail: procurement@caritas.md

Caritas Moldova va răspunde în scris oricărei solicitări de clarificare, cu condiția primirii unei astfel de cereri, nu mai târziu de trei (3) zile calendaristice înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Solicitarea pentru informații suplimentare atît și oferta dumneavoastră conform cerințelor specificate, pot fi adresate şi expediată prin email sau aduse direct la adresa:
Numele Beneficiarului: Caritas Moldova
Adresa: Republica Moldova, mun. Chișinău, str. G. Asachi nr. 30/1
În atenția: Ecaterina Bugaevscaia
Email: 
procurement@caritas.md

Telefon pentru detalii: +37378800597

Oferta trebuie să fie depusă până la data de 25 septembrie 2023(inclusiv). 

Vă rugăm să Vă asigurați de recepționarea unui mesaj de confirmare privind preluarea dosarelor. În lipsa acestuia, Fundația de Binefacere Caritas Moldova nu poartă răspundere pentru dosarele electronice expediate, dar care nu au fost recepționate.

Caritas Moldova îşi rezervă dreptul de a anula și/sau a suspenda procedura de achiziție, total sau parțial şi de a respinge toate ofertele în orice momentînainte de adjudecarea contractului, inclusiv în cazul în care se află în imposibilitatea acoperirii financiare sau în cazurile necorespunderii ofertelor cerinţelorstabilite în prezenta documentaţie, fără a-şi crea astfel anumite obligaţii și a purta răspundere faţă de ofertanţi.

Articol adaugat de: Secretariat Caritas MD

Alte articole de la acest autor: