Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Caritas Moldova sponsorizează activitățile distractive la Kid's Expo



Caritas Moldova sponsorizează activitățile distractive la Kid's Expo

La data de 27 mai și 29 mai a fost organizat un iarmaroc cu genericul "Kid's Expo". Activitățile distractive : tobogane, animatori, dansuri, muzică, dulciuri și daruri pentru peste 600 copii din Ucraina și Moldova - toate acestea au fost sponsorizate de către Fundația de Binefacere Caritas Moldova, cu ocazia Zilei Internaționale a Protecției Copilului.

Acces la acest eveniment au avut atît copiii din Ucraina, oferindu-le un imens suport psiho-emoțional, cît și copilașii din Moldova care s-au distrat de minune, avînd aceleași interese. Părinții și copiii au sărbătorit drepturile copilului în cea mai plăcută atmosferă. 

Caritas Moldova se bucură să contribuie prin dragoste, atenție și grijă la un moment de neutitat în frumoasa copilărie a copiilor. Dearece ei sunt viitorul. 

Deasemenea, cu ocazia zilei de 1 iunie - 250 copiii din Ucraina, din familii social - vulnerabile, au primit vouchere pentru a-și achiziționa hăinute, de la un producător autohton de textile. În urma apariției conflicului, venind grăbit în Moldova, aceștia nu au reușit să își ia destulă îmbrăcăminte și ei merită o viață demnă. 

Mulțumim organizatorilor și tuturor persoanelor implicate care au făcut ca acest moment să fie încărcat cu multă pace.