Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Întîlnirea tradițională cu tinerii în Parohia Providența Divină



Întîlnirea tradițională cu tinerii în Parohia Providența Divină

Sâmbătă, 9 aprilie, a avut loc o tradițională întâlnire de primăvară a tinerilor în Parohia „Providența Divină”.

Tema întâlnirii a fost definirea Discernamîntului și, de asemenea, urmărirea recunoașterii deciziilor corecte în viață.
Cu sprijinul Catholic Mental Health Ministry - Slujirea Catolică pentru Sanatatea Mintala, a fost organizat Calea Crucii pentru Tineret în cadrul căreia ne-am rugat pentru toate persoanele care suferă de boli mintale. Tinerii uniți cu Hristos și cu toți cei care suferă invizibil pe această cale a milei și a primirii.

Tinerii și-au pregătit prezentările pentru întâlnire: astfel, am vorbit despre metodele de comunicare cu protestanții în cadrul dialogului ecumenic și au discutat, de asemenea, probleme de interes pentru tinerii moderni despre credința și învățătura socială a Bisericii.

Întâlnirea s-a încheiat cu o prezentare adresată studenților și elevilor de liceu despre cum să avem un dialog cu prietenii, frații și surorile noastre în Hristos care suferă de tulburări mintale sau se simt supărați. Scopul acestei scurte prezentări este de a-i învăța pe tineri să fie deschiși față de persoanele aflate într-o situație dificilă de viață și de a le oferi un ajutor simplu, dar eficient.

Parohia Catolică Divina Providență și Slujirea Catolică pentru Sănătate Mintală invită toți tinerii să participe la viitoarele noastre întâlniri pentru a construi pacea și confortul psihologic în parohia și comunitatea noastră socială. Va asteptam!