Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Caritas Moldova Angajează



Caritas Moldova Angajează

Caritas Internationalis este o confederație de 165 de organizații catolice de ajutorare, dezvoltare și servicii sociale care lucrează pentru a construi o lume mai bună, în special pentru cei săraci și asupriți, în peste 200 de țări și teritorii. Caritas lucrează fără a ține cont de crez, rasă, gen sau etnie și este una dintre cele mai mari rețele umanitare din lume.

Înființată în 1995, Caritas Moldova face parte din Caritas Internationalis și își propune să desfășoare acțiunea caritabilă și socială a Bisericii - îndreptându-se spre cei săraci, vulnerabili și excluși, indiferent de rasă sau religie, pentru a construi o lume bazată pe dreptate și fraternitate. dragoste.

Pe măsură ce invazia rusă se extinde în Ucraina, Organizația Națiunilor Unite (ONU) estimează că peste patru milioane de ucraineni vor fi forțați să părăsească țara dacă nu se va opri invazia. Deja aproximativ 84.000 de refugiați au trecut în Moldova, aproximativ jumătate plecând în alte țări din UE, iar cealaltă jumătate stabilindu-se în Moldova. Caritas Moldova răspunde crizei refugiaților, lucrând pentru a servi ucrainenii afectați de conflict în Moldova.

Consultă joburile active și fii primul!

Fă clic pe poziția de lucru în care te vezi cel mai potrivit:

Caritas Moldova se angajează să protejeze copiii, adulții vulnerabili și angajații împotriva oricărei forme de abuz și exploatare.

Caritas Moldova primește ca parte a personalului nostru oameni de toate credințele și tradițiile seculare care împărtășesc valorile noastre și angajamentul nostru de a servi celor aflați în nevoie.

Disclaimer: Această descriere a postului nu este o listă exhaustivă a aptitudinilor, efortului, îndatoririlor și responsabilităților asociate cu postul.

Procedurile de recrutare ale Caritas Moldova reflectă angajamentul nostru de a proteja copiii și adulții vulnerabili de abuz și exploatare.