Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Susţinem Ucraina



Susţinem Ucraina

Raport Foto 

Echipa Caritas Moldova, împreună cu partenerii de la CRS s-au mobilizat imediat pentru a susţine cît mai receptiv şi efectiv refugiaţii din Ucraina care au nevoie de grijă şi adăpost de urgenţă, oferindu-le asistenţă umanitară şi prim ajutor.

Prin coordonarea directă cu autoritățile, pe 24.02.22 noaptea a început oferirea de suport umanitar pentru refugiații din Ucraina. Angajaţii şi voluntarii Fundaţiei de Binefacere Caritas Moldova au procurat strict necesarul în situaţii urgente iar bunurile au fost livrate la un centrul de refugiaţi. S-au oferit produse alimentare, igienice, apă, și fructe pentru 36 cetățeni ucraineni (adulți și copii) cazați momentan în centrul pentru refugiați din aeroportul Chisinau. S-au livrat perne, pături.

"Ei sunt foarte înfricoşaţi de acest fenomen" - ne-a comunicat directorul centrului. 

Mulțumim autorităților pentru comunicarea transparentă și prompta, partenerilor noștri de la CRS, voluntarilor și tuturor celor care au contribuit sau vor să contribuie cât de puțin la susținerea refugiatilor care au atât de mare nevoie de noi!

În colaborare directa cu autoritățile, ne propunem sa oferim cât mai urgent suport umanitar și în centrele de refugiați de la Ocniţa, Palanca și oriunde mai este nevoie!

Invitam toți cei care vor sa se implice, cu orice pot, să ne contacteze la telefon (022293149), mail (secretariat@caritas.md), Facebook.

Vă invităm să donaţi resurse financiare accesînd https://caritas.md/ro/donation către situaţii urgente şi indicînd în comentarii textul : "Susţinem Ucraina!"

Contribuie Acum:

MD17VI000222411700100479EUR
MD16VI022240300001351MDL