Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Culege visurile copilăriei!



Culege visurile copilăriei!

Fundația de Binefacere Caritas Moldova, în contextul Zilei Internaționale a Copiilor (1 iunie), organizează campania de caritate “Culege Visurile Copilăriei”.

Perioada de desfășurare:

25 mai – 25 iunie 2020

De 25 de ani, anual, la centrele pentru copii Caritas Moldova, peste 200 de copii, cu vârsta de 3 – 18 ani din familii social vulnerabile, sunt învățați să viseze și să depună efort pentru realizarea visurilor lor.

Vrei să afli ce visează copii nevoiași, ce îi motivează și cum propun să își schimbe destinul trist?!

Te invităm la sediul  Fundației de Binefacere Caritas Moldova să culegi din COPACUL VISURILOR un vis de copil și să contribui ca el să devină realitate! Povestește-ne care au fost visurile copilăriei tale!

Îți mai amintești cum te-ai simțit când cineva drag ți-a îndeplinit unul din visurile tale cele mai frumoase din copilărie? Sau ce sentiment ai trăit când nu ai putut împlini acel vis, chiar dacă era unul mic? Copiii noștri din cele 5 centre pe care Fundația de Binefacere Caritas Moldova le are în grijă își doresc un 1 iunie cu visuri împlinite, cu cadouri sincere care să îi facă să uite de lipsuri și să aspire la un viitor mai frumos.

Cum poți contribui la realizarea visurilor copiilor?!

  1. „Culege” visul unui copil din copacul real, care se află în curtea sediului Fundației de Binefacere Caritas Moldova, str. Gheorghe Asachi 30/1 din Chișinău (vizavi de Academia de Poliție), luni-vineri între orele 9.00-17.00, și fă-l să devină realitate.
  2. ”Culege” visul unui copil din lista publicată mai jos și Donează suma necesară pentru realizarea visului ales, iar noi avem grijă ca el să „ajungă” la copil;
  3. Donează suma dorită și împreună cu alți donatori contribuie la realizarea unui vis mai mare;
  4. Fii ambasador al campaniei “Culege Visurile copilăriei”, ajută-ne să ajungem la inimile mai multor oameni și să realizăm cât mai multe visuri de copil;
  5. Donează pentru campania “Culege Visurile copilăriei” și donațiile primite vor fi folosite în scopul de a îndeplini visurile tuturor copiilor;
  6. Poți dona prin transfer card bancar.

Pentru detalii puteți lăsa un mesaj aici sau apelați: 069850678 – Mihaela

Vă mulțumim anticipat.