Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Iarna, şi Ei sunt ai Noştri!



Iarna, şi Ei sunt ai Noştri!

Mai multe fotografii aici: https://www.facebook.com/media/set?vanity=caritas.md&set=a.4894298770609136

Sărbătorile de iarnă ne aduc multă lumină şi căldură în suflet. 

Cu acest prilej, în Centrele CARING  au avut loc spectacole de divertisment pline de creativitate, folclor şi poveţe.

După ce copilaşii au reprezentat viziunea lor despre Caritas Moldova, Moş Caritas a venit imediat cu daruri delicioase şi utile. 

Copilaşii au confecţionat lucrări de Crăciun care au fost donate în cadrul Târgului “Magia Carităţii”. Deasemenea fiecare din Centre a organizat cîte un iarmaroc pentru părinţii dornici de vizualizarea şi procurarea darurilor speciale confecţionate cu dragoste. 

La Petropavlovca - Centrul “Dream House”, a fost prezent preotul şi primarul satului. Copilaşii au primit dulciuri, au rostit poezii, au cântat colinde şi au prezentat o frumoasă scenă de poveste despre ajutor reciproc şi bunătate. Copiii ne-au dăruit o căsuţă pentru păsări confecţionată la lecţiile de lemnărie. 

La Zîrneşti - Gimnaziul Ion Creangă “Caring Speranţa”, a fost un show special şi uimitor, ne-am amintit despre tradiţiile Moldovei, copiii fiind îmbrăcaţi frumos în port tradiţional. Copilaşii au alcătuit o urătură specială despre Caritas, au dansat, au cântat colinde şi ne-au fascinat prin creativitatea de a duce vestea frumoasă a esenţei Crăciunului. 

La Raşcov - Centrul “Grow Up”, copilaşii au organizat un târg de papetărie „Marele joc financiar 2021”, au creat o atmosferă de sărbătoare excepţională şi au montat împreună un filmuleţ de Revelion. Copilaşii au copt prăjituri împreună cu pedagogii şi au prezentat un spectacol de Crăciun magic! Cu toţii s-au cufundat într-o poveste de iarnă.

Vezi Video : https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1tTSLqyacNuKxnYxwqEkhOvdXaQTtbUoh2Iowzzp9ZFXV0Jj4xGNPKFkI&v=y8wYdiz9Zq0&feature=youtu.be

La Tiraspol - Centrul “Petrushka” a avut loc campania de colectare a fondurilor pentru organizarea unei mese de Revelion. La 24 decembrie deja conform unei bune tradiții, a avut loc un eveniment minunat - Vigilia. Vigilia ocupă un loc de cinste între toate sărbătorile catolice deci copilaşii s-au îmbrăcat de sărbătoare şi au sărbătorit la o masă de Revelion. Mulţumim donatoarei Ana Tomchak din Polonia pentru susţinere! Au mai organizat un Concert de Crăciun unde toţi copilaşii au prezentat talentele speciale de care dau dovadă. Părintele Petru Kushmanu a binecuvântat masa de Revelion şi a dăruit surprize tuturor copiilor. 

Sărbători Fericite tuturor!