Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Expoziția Îmi Iubesc Pămîntul



Expoziția Îmi Iubesc Pămîntul

Cu ocazia Zilei Mondiale a Pămîntului - 22.04.22, copilașii vulnerabili din Centrele de Grijă și Suport Caring, au pregătit surprize! La expoziție, oamenii au admirat lucruri practice și frumoase, au cumpărat daruri pascale și au abordat tematici conceptuale.

Obiectele confecționate de copilași promovează grija față de Pămînt și sunt un cadou perfect. Oamenii s-au întors acasă cu o satisfacție enormă dar și cu un produs unic confecționat de mânuțe hărnicuțe și dibace. Lucrările au variat de la picturi, desene, genți, pernuțe din levănțică, fundișoare, obiecte croșetate, împletite și multe altele …

Obiectele expuse sunt confecționate de copilașii din familii vulnerabili alături de pedagogii centrelor de grijă și suport Caring.

Copilașii sunt foarte motivați atunci cînd creația lor este apreciată și merită valoare. Banii colectați vor fi investiți în achiziționarea bunurilor și instrumentelor de creație pentru generarea frumosului, pentru că #șieisuntainoștri #motiveazăcreația

Dacă îndrăgești un obiect original handmade din colecția fotografică 2022, sună 079040054 și noi îți oferim creația la un preț convenabil.

Mulțumim Cartego Bookstore pentru gazda primitoare și susținerea acordată.

Proiectul CARING - Caritas Moldova, susține 4 Centre de Grijă şi Suport unde au loc activităţi extracurriculare alternative pentru copilaşi de diferite vârste. Beneficiarii centrelor sunt aproximativ 400 copii din Zîrneşti, Petropavlovca, Raşcov şi Tiraspol, Republica Moldova.