Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Directorul Caritas Moldova, Edward Lucaci, a avut o întrevedere cu ambasadorul Sloveniei în Republica Moldova, Robert Kokalj



Directorul Caritas Moldova, Edward Lucaci, a avut o întrevedere cu ambasadorul Sloveniei în Republica Moldova, Robert Kokalj

Astăzi, 21 mai, Excelența Sa Robert Kokalj, Ambasadorul Sloveniei în Republica Moldova și România, a avut o întrevedere cu domnul Edward Lucaci, directorul Fundației de Binefacere „Caritas Moldova”.

Această întâlnire subliniază angajamentul ambelor părți de a colabora în vederea susținerii și dezvoltării proiectelor sociale și umanitare în Republica Moldova. Printre subiectele abordate s-au numărat posibilitățile de cooperare în domeniul combaterii sărăciei, protecției mediului, susținerii împăduririlor și oferirii asistenței sociale prin implementarea proiectelor comune în beneficiul persoanelor vulnerabile, dar și a comunităților locale din raioanele Sângerei, Ungheni și Cahul, precum și a societății în ansamblu.

Excelența Sa Robert Kokalj și-a exprimat aprecierea față de activitatea desfășurată de Caritas Moldova, subliniind impactul semnificativ al fundației în comunitățile defavorizate de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

La rândul său, domnul Edward Lucaci a prezentat rezultatele recente ale proiectelor Caritas Moldova și și-a manifestat deschiderea de a crea noi oportunități de parteneriat cu Slovenia, în vederea diversificării serviciilor oferite de fundație: „Dorim să atragem mai mulți parteneri pentru Moldova, pentru a putea genera un impact mai mare pentru cei aflați în nevoie. De aceea, suntem recunoscători pentru disponibilitatea Excelenței Voastre, și a misiunii diplomatice pe care o conduceți, de a colabora în beneficiul persoanelor vulnerabile din Republica Moldova”.