Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Invitro Diagnostics la Zîrnești



Invitro Diagnostics la Zîrnești

Campania de Binefacere “O minte sănătoasă într-un corp sănătos”, a început cu o vizită în gimnaziul “I. Creangă” din satul Zîrnești, raionul Cahul.

Faptele bune ne unesc și ne inspiră. O colaborare de succes dintre Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova şi Reţeaua de Sănătate Invitro Diagnostics.

Invitro Diagnostics - specialişti foarte buni, laboratoare de ultimă generaţei, oameni cu inimă mare care ne oferă suportul în scopul noştru de a ajuta copii, oferindu-le o şansă la normalitate. Echipa de medici Invitro Diagnostics a oferit consultații, iar asistentele medicale le-au prelevat analize, care ulterior vor fi efectuate în laboratorul medical.

La Centrul Zîrneşti au fost consultaţi gratuit 35 copii.

Este foarte important să cunoaştem starea de sănătate a copiilor, pentru a preveni. Prevenţia este mult mai importantă decît tratamentul. 

În luna decembrie, împreună cu Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova, vom merge încă în 3 raioane din R. Moldova, unde la fel vom consulta și testa gratuit.

🌷Împreună putem contribui și face fapte bune.

Vezi Video : https://www.facebook.com/invitro.md/videos/1379196109161882/

Vezi Ştirea : https://www.jurnaltv.md/news/db3c3471446c68d1/consultatii-gratuite-pentru-copii.html?fbclid=IwAR2v0lbKGY6DE2GpW-2Fi2HZei7vNm38lXWuw_RYbAn9Q9fGBrWXWt_hkyw

Vezi Fotografii : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4811125902259757&type=3