Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Săptămână Sănătății Mintale a Copiilor 2023



Săptămână Sănătății Mintale a Copiilor 2023

Această săptămînă este dedicată Sănătății Mintale a Copiilor. Pretutindeni în lume milioane de copii suferă de afecțiuni așe sănătății mintale cum ar fi depresia, anxietatea, deficiența de atenție/hiperactivitatea, fără ca să cunoască uneori despre asta. Caritas Moldova promovează informarea cu privire la sănătatea mintală și încearcă să ajute tinerii prin orice posibilitate. În fiece zi comunicăm cu copiii și tutorii acestora pentru a ne asigura de tratamentul și incluziunea corectă a celor mici.

Prin parteneriatul cu centrul de resurse pentru tineri „Grow Up” din Rașcov și centrul de zi „Petrușka” din Tiraspol, interacționăm zi de zi cu copiii ce au nevoie de asistență psihologică. Specialiștii noștri oferă ore interactive educaționale, abordare individuală și activități terapeutice. Scopul nostru e ca fiecare copil aflat în ghidajul nostru să fie fericit, vizionar și pregătit pentru încercările ce-i vor apărea în cale.

Spunem un sincer mulțumesc tuturor partenerilor precum și voluntarilor care ne ajută în misiunea noastră de a face lumea mai sigură pentru acei ce au nevoie mai mult!