Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

La Mulți Ani, Caritas Moldova!



La Mulți Ani, Caritas Moldova!

Dragi prieteni,

Astăzi se împlinesc 29 de ani de la înființarea Fundației de Binefacere „Caritas Moldova”. Cu această ocazie, ne amintim cu căldură și recunoștință de toți cei care au contribuit la misiunea noastră de a ajuta persoanele vulnerabile din Republica Moldova.

De-a lungul acestor aproape trei decenii, organizația noastră a fost un licăr de speranță și un reper de solidaritate pentru cei aflați în nevoie, oferind sprijin și alinare acolo unde era cel mai necesar.

Timp de 29 de ani, ne-am dedicat în a-i ajuta pe cei mai nevoiași dintre noi. Am împărțit mii de vouchere alimentare pentru ca flămânzii să aibă „pâinea cea de toate zilele”, am oferit suport igienic și șansa unor haine calde pe perioada iernii pentru cei în nevoie, am reparat zeci de locuințe pentru ca familiile să aibă cămine sigure și confortabile, am acordat consiliere psihologică și am facilitat accesul la suport medical și igienic pentru a depăși momentele dificile.

Seniorii noștri au primit prânzuri calde și atenția cuvenită, în timp ce copiii au avut acces la spații sigure și activități distractive pentru a-și dezvolta abilitățile și pasiunile.

Datorită generozității partenerilor noștri, am reușit să aducem lumina în viețile multor oameni și să le oferim șansa unei vieți mai bune. Suntem mândri că, în acest răstimp, am ajutat sute de mii de persoane, inclusiv refugiați din Ucraina, oferindu-le sprijinul și resursele necesare pentru a avea un trai demn și a-și reconstrui viețile. În continuare, ne angajăm să fim alături de cei defavorizați și să ajutăm comunitățile noastre.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut pe parcursul acestor ani și îi invităm pe toți cei dornici să se alăture eforturilor noastre de a face lumea noastră un loc mai bun.

Un special „Mulțumesc!”, din partea întregii echipe, merge către Episcopul și Fondatorul nostru, PS #AntonCosa, fără de care toate aceste minuni de bunătate, umanitate și iubire creștinească nu ar fi fost posibile.

La mulți ani, „Caritas Moldova”! La mulți ani tuturor celor din echipa Fundației noastre care, prin pasiunea și dedicarea lor zilnică, schimbă destine! Urări pline de căldură, binecuvantare și recunoștință și celor care ne sunt alături și cred în continuare în noi!

Caritas Moldova pentru oameni. Din 1995.