Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

A fost selectat câștigătorul concursului de design "Youth Corner Caritas Moldova"



A fost selectat câștigătorul concursului de design "Youth Corner Caritas Moldova"

"O lume mai bună înseamnă și o lume mai confortabilă" - ghidați de acest motto am inițiat un concurs de realizare a machetei "Youth Corner Caritas Moldova". 

Am lansat această provocare creativă studenților de la facultățile de design ale Universității Pedagogice de Stat "Ion Creangă" și ale Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, cu scopul de a crea un spațiu în care tinerii să se dezvolte personal și profesional, dar și pentru a socializa și a face schimb de idei.

Selectarea câștigătorului a fost una dificilă, întrucât toți participanții și-au dat silința și au ținut cont de solicitările noastre.

Dar povestea acestui cotlon nu s-a încheiat odată cu concursul, ci abia începe, pentru că urmează punerea în practică a schiței câștigătoare. De aceea, promitem să vă ținem la curent cu mersul lucrărilor și să vă arătăm rezultatul final!

Până atunci, însă, felicitări câștigătoarei concursului și a premiului în valoare de 5000 de lei: Anna Gargalic, studentă la AMTAP, căreia îi mulțumim pentru dedicație.

Profităm de ocazie pentru a ne exprima gratitudinea față de partenerii noștri: Caritas Norge pentru susținerea acordată acestui proiect.