Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Activități gratuite pentru copiii refugiați!

Educația este un drept universal uman ce nu poate fi interzis sub nici o formă. Din nefericire, în ultimele 11 luni, zeci de mii de copii Ukrainieni au fost lipsiți de el. Caritas Moldova consideră necesară asigurarea condițiilor educaționale adecvate pentru copii refugiaților Ukrainieni care se află temporar pe teritoriul Republicii Moldova. Drept unii dintre primii care au răspuns apelului de ajutor, staff-ul și voluntarii noștri continuă să educe copii Ukrainieni.

În parteneriat cu Fundația de Binefacere „Casa Providenței”, oferim, într-un spațiu prietenos o serie de activități pentru copii de diferite vîrste din familii refugiate. Ei nu au timp să se plictisească în timpul orelor de terapie prin artă, joacă, lecții interactive și activități creative. Suntem gata să împărtășim bucuria noastră cu toți copiii. Veniți pe str. Mușatinilor 1! Copilul dumneavoastră poate participa la activitățile noastre de grădiniță, after-school sau lecții online/smart. Vor avea parte de multă veselie și o experiență didactică de neuitat.

Caritas Moldova este recunoscătoare Caritas Norvegia și Ministerului Afacerilor Externe Norvegian pentru sprijinul oferit acestor copii ce primesc o șansă la normalitate și educație calitativă, în afara pericolului și fricilor ce le-au afectat copilăria.