Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Rezultatele Campaniei „Culege Visurile Copilăriei”: împliniri și solidaritate



Rezultatele Campaniei „Culege Visurile Copilăriei”: împliniri și solidaritate

„Copiii sunt cheile paradisului”, spunea scriitorul american Eric Hoffer, iar „copilăria este inima tuturor vârstelor”, susținea filosoful român Lucian Blaga.

Așa cum fiecare creștin își dorește ca în Viața de Apoi să ajungă în dreptul Domnului, la fel și fiecare copil vrea să-i fie îndeplinită cea mai arzătoare dorință. Totodată, precum ne îngrijim și vrem să ascultăm de inimile noastre, trebuie să păstrăm și să cultivăm inocența și farmecul copilăriei.

În virtutea acestor convingeri, izvorâte din cuvintele Mântuitorului: „Lăsați copilașii să vină la Mine și nu-i opriți, căci Împărăția cerurilor este a celor ca ei” (Marcu 10:14), echipa Caritas Moldova a organizat a IV-a ediție a Campaniei de caritate „Culege visurile copilăriei”.

Datorită generozității Ambasadorilor Campaniei noastre: Rețeaua de Farmacii „Farmacia Familiei”, Compania „Axint Management Group” și alți parteneri care au dorit să-și păstreze anonimatul, 40 de copii din cele patru Centre de sprijin de la Petropavlovca (r-nul Sângerei), Tiraspol, Rașcov (stânga Nistrului) și Zărnești (r-nul Cahul) și-au văzut visurile împlinite.

Deși cadourile primite, – de la păpuși sau seturi de pictură și până la biciclete, trotinete sau role, – le-au adus zâmbetul pe buze, totuși micuții s-au bucurat, întâi de toate, de atenția acordată. Sclipirea din ochii copiilor și îmbrățișările călduroase i-au copleșit atât pe angajații centrelor, cât și pe ambasadorii campaniei, cărora le suntem profund recunoscători.

Împreună putem aduce mai multe zâmbete și speranță în viața copiilor.