Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Mulţumim, dl Kent D. Logsdon, Ambasador al SUA în Moldova



Mulţumim, dl Kent D. Logsdon, Ambasador al SUA în Moldova

Excelenţa Sa, dl Kent D. Logsdon, Ambasador al SUA în Moldova, ne-a onorat cu prezenţa la centrul pentru refugiați pe care Caritas Molodva, în parteneriat cu Casa Providenţei, Caritas Luxemburg, Episcopia Catolică de Chișinău și Catholic Relief Services, îl gestionează încă din primele orei ale crizei din Ucraina.

Dl Ambasador, împreuna cu soția, ne-au fost alături, ca voluntari ai Caritas Moldova, în activităţile curente ale centrului, aducând bucurie pe fețele colegilor noștri dar și al celor care si-au lăsat în urmă casele, familiile, destinele, în căutarea păcii și a speranței.

La finalul vizitei sale la centrul nostru din Chișinău, Str. Muşatinilor 1, Excelenţa Sa a anunțat un suport de 30 milioane USD pt Moldova în susţinerea eforturilor pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina.

Mulțumim dlui Ambasador și tuturor partenerilor noștri care, prin suportul generos pe care ni l-au acordat încă de la începutul crizei din Ucraina, ne-au permis sa oferim dragoste, atenție și grijă celor care au atât de mare nevoie de noi în aceste momente atât de dificile!