Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Campania „Și ei sunt ai noștri...”



Campania „Și ei sunt ai noștri...”

De Ziua Internațională a Drepturilor Omului promovăm dreptul fiecăruia la un viitor!

Ajută-ne să oferim încredere în viitor fiecărui copil!
Sărăcia este la fel peste tot, dar se manifestă diferit acolo unde există politici sau instituții care pot lupta împotriva ei. În Republica Moldova sunt zeci de mii de copii victime ale sărăciei, ale emigrării părinților, ale alcoolismului, ale violenței domestice și ale conflictelor politice pentru existența cărora nu poartă nicio vină. 


Campania „Și ei sunt ai noștri..” a început simplu – din nevoia de a proteja acești copii de pericolele asociate sărăciei extreme: malnutriție, violență, alienare, abandon și instituționalizare.
Prin centrele de îngrijire si sprijin pentru copii si tineri coordonate de Caritas Moldova, încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor celor aflați în situații dificile.
Din 2000, când s-a deschis primul centru, și până acum, am ajutat mai mult de 1 500 de copii și tineri să facă față problemelor cu care se confruntă, sa crească in familiile lor și să se integreze mai ușor în societate. 


Proiectele derulate cu sprijinul finanțatorilor externi ne permit să răspundem doar unei categorii restrânse de nevoi. 
Donând ne ajuți să investim în condiții mai bune pentru ei, să le dăm încredere în ei și în talentul lor, să îi învățăm că sunt valoroși, și, cel mai important, le oferi încredere în viitor.
Pentru că și ei sunt ai noștri!