Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Ziua Copilului, sărbătorită la Centrele Caritas Moldova din Orhei și Ungheni



Ziua Copilului, sărbătorită la Centrele Caritas Moldova din Orhei și Ungheni

Astăzi, 71 de copii din cadrul Centrelor Caritas Moldova din Orhei și Ungheni, au sărbătorit începutul vacanței de vară printr-un șir de activități captivante. Evenimentul intitulat „Rămas Bun, Școală! Bun Venit, Vacanță!" a adus zâmbete și distracție pentru toți participanții.

Ziua a început cu un călduros „Bun venit!” și diverse ateliere de creație, unde copiii și-au etalat talentele prin activități artistice variate.

Atmosfera de sărbătoare a continuat cu un program distractiv, plin de dansuri, concursuri și jocuri. Spectacolul magic cu baloane de săpun i-a fascinat pe copii, iar picturile pe față i-au transformat în personaje de poveste. Modelarea figurinelor din baloane a fost o activitate foarte apreciată, fiecare creație rămânând o amintire de neprețuit.

Dragi copii, sunteți minunați și plini de energie! Fiecare dintre voi are talente unice și idei creative care merită să fie explorate și dezvoltate. Să aveți o vacanță de neuitat, plină de bucurii și descoperiri!

Evenimentul a fost realizat în cadrul proiectului Emergency Appeal 2023-2024: „Sprijin multisectorial pentru persoanele afectate de conflict din Moldova”.