Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Ziua Mondială a luptei împotriva Hipertensiunii Arteriale

În contextul Zilei Mondiale a luptei împotriva Hipertensiunii Arteriale, Fundația de Binefacere „Caritas Moldova” se alătură eforturilor de combatere a acestei boli, care afectează peste un miliard de oameni din întreaga lume. Suntem deosebit de recunoscători partenerilor noștri Caritas Austria și Compania Națională de Asigurări în Medicină cu care am implementat Proiectul SAFE, dedicat îmbunătățirii calității vieții persoanelor în etate din Republica Moldova, aflate în situații de risc de sărăcie și care suferă de probleme de sănătate. Prin acest proiect, peste 200 de seniori au beneficiat de asistență medicală completă, inclusiv măsurarea tensiunii arteriale, în patru localități: Chișinău, Stârcea, Rașcov și Râbnița.

Serviciile au inclus monitorizarea sănătății, igienă personală, suport psiho-emoțional și organizarea timpului liber. Centrele medico-sociale de zi au fost vizitate anul trecut de 4.727 de ori și au oferit diverse activități și consultații specializate.

Dacă doriți să le aduceți o rază de speranță vârstnicilor noștri, prin a le oferi în continuare servicii de asistență medicală, o puteți face accesând următorul link

Haideți să combatem împreună hipertensiunea arterială!