La ceai cu bunicii Caritas - noul proiect realizat cu și pentru voluntarii Young Caritas MoldovaLa ceai cu bunicii Caritas - noul proiect realizat cu și pentru voluntarii Young Caritas Moldova

Dacă nu ai bunici, să-ți cumperi!

De la acest gând a pornit scrierea propunerii de proiect: La ceai cu buneii: antidot împotriva decalajului generațional  în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Proiectul are ca scop principal dezvoltarea spiritului civic în rândul tinerilor și conștientizării comunicării inter generaționale prin intermediul informării și sensibilizării tinerilor activi din Republica Moldova cu privire la importanța acestora și rolul decisiv în societate și a adaptării experienței vârstnicilor în dezvoltarea de zi cu zi în viața comunitară. De asemenea, proiectul vine să susțină tinerii în învățarea de noi abilități profesionale care vor fi  utile în dezvoltarea lor carieristică ulterioară.

În cadrul proiectului tinerii vor avea un curs bine elaborat începând cu : Tehnica de realizare a unui reportaj, Storytelling, Elemente de scenariu până la Editare video, montaj, producție... Toate acestea pentru realizarea unor interviuri/reportaje cu și despre Bunicii Caritas.

Astfel, ăn urma implementării acestui proiect voluntarii Young Caritas Moldova vor obține capacități de lucru cu metode interactive de realizare a unor materiale de presă socială care va sensibiliza comunitatea privitor la problemele inter generaționale.

Donatorii

Coordonator de proiect

motto
Motto:

Fii bun acum!

Donează