Young Caritas Moldova

Young Caritas Moldova este o rețea de voluntari din 5 regiuni ale Republicii Moldova: Chișinău, Rașcov, Tiraspol, Rîbnița și Sloboda-Rașcov. Împreună acționăm cu solidaritate pentru copiii din familii nevoiașe, bătrâni singuratici, familii social vulnerabile și nu în ultimul rând, avem oportunitatea de a primi informații, experiențe și a ne implica pentru a schimba societatea în care trăim.
Misiunea voluntarilor este implicarea tinerilor în dezvoltarea comunităţii și în procesul de luare a deciziilor la nivel comunitar și republican. Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova vine în ajutorul tinerilor în dezvoltarea comunităţii din care fac parte, prin implementarea proiectului „Young Caritas Moldova”.
Misiunea voluntarilor este de a crește capacitatea de implicare a tinerilor și a altor membri ai comunităţii, ca resursă capabilă pe lângă parohiile ţintă, cu scopul de a-i motiva să identifice problemele din comunitatea lor și să pună în aplicare proiecte / iniţiative pentru a le soluţiona.
5 direcții de acțiuni cu voluntarii Young Caritas Moldova:

1. Acțiuni de solidaritate cu beneficiarii Fundației de Binefacere Caritas Moldova
  2. Organizarea/participare evenimente de caritate
  3. Librăria umană- împărtășire experiențelor de viață
  4. Educație ecologică
  5. Acțiuni de oficiu- din “culisele” Fundației de Binefacere Caritas Moldova

Activitățile voluntarilor Young Caritas Moldova se desfășoară cu sprijinul financiar din partea organizației PORTICUS.

Lucrând împreună putem schimba lumea!

Donatorii

Coordonator de proiect

Mihaela Racovita
Mihaela Racovita Coordonator voluntari Young Caritas

Fundația de Binefacere Caritas Moldova

078800239 mihaela.racovita@caritas.md
motto
Motto: Și TU ești binevenit in echipa noastră!

Fii bun acum!

Donează