„Surpriza din cutie” – 25 de copii cu deficiențe severe de vedere au primit cadouri dulci

La data de 11 ianuarie a.c., la Biblioteca Naționala pentru Copii “Ion Creanga”, a avut loc lansarea de carte „Lumini din Întuneric” scrisă de poetul orb Ion Platon. La eveniment au fost prezenți președintele „Asociației Nevăzătorilor”, d-nul Ștefan Oprea, 26 de copiii cu deficiențe severe de vedere de la “Liceul cu profil tehnologic pentru copii cu vedere slabă” din Chișinău, reprezentanții Caritas Moldova și alți invitați de vază.

IMG_6171 - web

IMG_6186 - web

Ion Platon nu lasă deficiența de vedere să îi afecteze viața sau relațiile cu familia: „Eu și pâinică le coc la copii, pare incredibil îmi deschid butoaiele, îmi pregătesc vinul, le închid și car vinul în beci”, aceste relatări sufletiste de încurajare erau spuse pentru cei prezenți la eveniment, mai cu seamă copiilor de la “Liceul cu profil tehnologic pentru copii cu vedere slabă” din Chișinău.

IMG_6191-web

La finalul evenimentului, reprezentanții Caritas Moldova au dăruit copiilor 25 de cadouri dulci, colectate în cadrul campaniei „Surpriza din cutie” desfășurată în perioada 1 – 27 decembrie 2017, la Centrul Social Caritas Moldova dar și prin intermediul filialelor Sebo.md.

IMG_6194 - web

IMG_6198 - web IMG_6202 - web IMG_6204 - web IMG_6206 - web IMG_6207 - web

Mulțumim tuturor celor care au participat în campania „Surpriza din cutie” și au oferit daruri pentru copiii nevoiași.