Campania “Donează împotriva sărăciei”

De sărbători avem posibilitatea să oferim celor mai nevoiași speranța unei lumi mai bune!
Vă invităm sâmbătă,  13 aprilie, să donați 1kg de orice produs neperisabil în colectele instalate lângă casele de plată, în incinta magazinelor partenerilor noștri.

  

POVESTEA NOASTRĂ

Campania umanitară Donează împotriva sărăciei a fost lansată de Fundația de Binefacere Caritas Moldova în anul 2016, ca o soluție de ajutorare a persoanelor ajunse la limita existenței

Tot de atunci, an de an, împreună am contribuit tot mai mult si mai mult la realizarea faptelor bune, am dăruit zâmbete,  lacrimi de bucurie,  grijă și speranță în ziua de mâine.

Cu ajutorul vostru, al tuturor celor care ne susțin,  ne tot convingem  din ce în ce mai mult că ne pasă de semenii noștri, că suntem gata să  oferim din puținul nostru și că doar împreună putem produce schimbarea.

Acest lucru îl simțim după fiecare ediție când  ne bucurăm de rezultate duble, de toți mai mulți oameni fericiți dar și   voluntari care își  oferă  timpul, energia si entuziasmul  implicându-se în această  campanie.

Anul acesta ne-am propus să ne mobilizăm şi mai mult. Dezvoltarea campaniei a devenit o necesitate ca urmare a creșterii continue a numărului solicitărilor venite din partea persoanelor vulnerabile.

CÎND ȘI CUM NE IMPLICĂM

În acest an campania  “Donează împotriva sărăciei ” se va desfășura pe 13 Aprilie în  9 magazine din mun.  Chișinău.

 Vor fi implicați peste 40 voluntari  și întreaga echipă Caritas Moldova,  care  timp de o zi vor  îndemna oamenii  să doneze produse alimentare neperisabile pentru a asigura o masă caldă oamenilor nevoiși.

LISTA MAGAZINELOR PARTENERE:

  • - Velmart
  • - Linella
  • - Bonus

Ne bucură foarte mult sprijinul partenerilor cu ajutorul cărora am reușit să dublăm numărul de magazine în care campania să poate fi implementată şi avem încredere în generozitatea clienților care prin donațiile lor vor contribui la creșterea numărului persoanelor nevoiașe care vor beneficia de donați.

Cei care doresc să se implice dar nu o pat face în data de 13 aprilie se pot implica prin următoarele modalități:

-  poți aduce donații la Centrul Social Caritas Moldova ce se află pe str. Gh.Asachi 30/1;

-  donații  bănești accesând butonul „Cum ne poți ajuta” de pe site-ul www.caritas.md;

-  donații bănești  prin intermediul terminalelor de plată: Qiwi, MMPS, RunPay.

Poster Doneaza impotriva saraciei final (1)

Pentru mai multe informații: email: secretariat@caritas.md, telefon: Tel/fax: +373 22 29 31 49.